Wednesday, 27 April 2011

27 April


Semenjak kau hadir dalam hidupku..
Tiada lagi keresahan...
Kau mengetuk pintu hatiku...
Tanpa sedar hingga ku izinkan...

Tepat kul 12 malam tadi dengar la lagu Yang Terindah dari handphone mak cik ..tu tandanya soulmate mak cik yang call.."Happy Anniversary cyg" ..wow..soulmate mak cik ucap kat mak cik tu..hahahah bukan senang soulmate mak cik nak ucap mende2 alah gitu..birthday mak cik pon dia yang last skali wish..^o^...

Tapi kalo ikut betol2 mak cik diijab kabul 4 tahun lepas pade sebelah malam lepas solat isyak..Rase macam baru je lagi, tup tap dah 4 tahun usia perkahwinan kami..


Mak cik berdoa agar jodoh mak cik dengan soulmate mak cik
berkekalan hingga ke akhir hayat .. dan kalau boleh
mak cik dan sehidup semati dengan soulmate mak cik..
macam arwah tok ngn ki mak cik..(yg ni nnt next time mak cik story)
dan semoga mak cik dan soulmate mak cik dapat bersabar dengan
dugaan rumah tangga, harap
kami saling jujur antara satu sama lain...
mak cik sayang soulmate mak cik sampai akhir hayat mak cik










agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com