Monday, 25 April 2011

Assalamualaikum Membuka Bicara

haaaa..jawab tak lagi salam kat atasssss..
tuing tuing tuing...
actually ni belog mak cik leez yang ke berapa pon tak tahu dah..
maklumlahhh bila dah pangkat mak cik ni selalu jeee pelupa.
duk sedut semut banyak sangat la kot sampai password pon leh lupaa..
nasib baik anak ngn laki mak cik tak penah terlupa..hahahhahaha

blog ni mak cik buat nak hilang boring ajer..maklumlah
makcik ni seorang surirumah sepenuh mase...bak kate omputeh tu
fulltime housewife..aiceh.pandai jugak mak cik speaking london..tui tui
tengok la ape kehidupan hari2 mak cik, insyaAllah mak cik catit kat belog nih,
tu pon kalau la mak cik ader mase..maklumlahh mak cik ni nak kene layan karenah
anak mak cik si chewi tu lagi...tak habis nak layan anak..nak layan bapak anak tu lagi..
haaaa..jgn pk bukan2 naaa...layan laki mak cik tu dari segi makan minum pakai, sembang2..
haa tak mau pikir bukan-bukan..tak mau tak mauuuu.. ^.^

ok la setakat petang yang penuh barakah ni, mak cik stop sini dulu laaa..lain kali  mak cik ngomel2 lagi naaaaaaa..
haaa lagi satu ..lupa nak kate..kalau sape rajin bace blog mak cik ni bace la yee,
tapi kalau kase cemuih nak bace, tak apee..mak cik tak marah...
......
selamat petang semua....


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com