Thursday, 28 April 2011

Lazy Days...

Selalu je kalo mak cik bangkit awal mesti mood malas menimpa-nimpa, pagi tadi mak cik tak sambung tidow, ingat kalo tak sambung tido tu banyak la kerja rumah boleh setel..rupanya lepas aje soulmate mak cik hilang dari pandangan mata mak cik pagi tadi..mak cik terus on fb, lepas tu ntah ape mak cik search kat goggle pon mak cik tak tau..sedar-sedar dah kul 12 tengah hari...

 bawak kluar vacum tapi dup kat situ la sampai 2 3 jam

Dalam kemalasan yang amat sangat tu mak cik gagahkan jugak la vacum umah, kalo tak nanti soulmate mak cik membebel-bebel pulak kate umah tak bersih..Lepas siap smua, terus lapo...

Oleh kerana kemalasan mak cik masih menebal seperti ais di kutub selatan , mak cik ajak chewi makan kat kedai depan taman..
Muka keriangan sebab kat depan jugak ader kedai runcit...so paham-paham aje laaaaaa :P

ntah kenapa la mak cik sangat malas..badan mak cik pon sakit2 ajer, nak kata mak cik ngandung...Takkk!!!, nak kate mak cik buat keje berat..keje surirumah aje yang mak cik dup buat hari-hari...entah la..
ni esok nak balik kampung halaman tercinta, mak cik gagahkan jugak la kemas barang-barang., lipat kain yang bertimbun-timbun haduihhh...pikir nak baik kampung memg rase best, tapi perjalanan yang tak best sebab kadang-kadang mak cik mabuk...mane idaknye ber bukit bukau..



Kene buat 2 beg, satu umah opah dan satu umah tok, nanti tak payah dah nak berangkut beg tiap kali nak tido umah opah atau umah tok..beg kcik tu penuh u****w**r yang tak berlipat, mak cik main sumbat aje, 3 in 1 kat dalam tu...eheheh, beg tweety tu shawls mak cik, walaupon balik kg tak pegi ke mana pon at least bawak spare kot la nak g mane2..




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com