Tuesday, 26 April 2011

Perfume ka Minyak Wangi ka Air Bau ka..sama sajaaa

Mak cik tulis tajuk entry ni dari dua jam lepas dah...
baru jaa mak cik nk menaip, chewi mak cik bikin hangat...
dup dap dup dap dada mak cik dup tahan marah..bukan pa
takut jadi kes dera laaa pulak..hihihi mintak jauh laa smua tu..
tu tiap kali solat mak cik slalu doa bia Yang Maha Esa bagi mak cik
kesabaran yang tinggi untuk mak cik layan karenah chewi mak cik yang
kadang2 diluar kawalan kemampuan mak cik..
Maklumlah dlu mak cik tak penah ader adik, jadi mak cik tak pandai nak control
budak2..
emm melalut ke lain dah,,,
Berbalik pada Title ..diulang yeee BERBALIK pada
Title : Perfume ka Minyak Wangi ka Air Bau ka..sama sajaaa..

Tadi mak cik dup sembang2 ngn kawan satu opis laki mak cik..olosss, kasar pulak mak cik rase dup panggil laki mak cik..kite tukar la yer...kalau mak cik mention soulmate tu..mak cik maksudkan laki a.k.a husband mak cik la ye..soulmate tu dengar macam sweet plok..hihih..haa kan lari tajuk pulak doss...

ok ok ok  ..dup tgh sembang2 ngn depa tu, ye lah orang pompuan kan..tak de bende lain nak sembang, kalau x mengumpat, dup cakap pasal handbag la, fesyen la..tapi tadi mak cik dup sembang pasai perfume.. Dlu zaman skolah mak cik panggil minyak wangi jaa, sampai la mak cik masuk poli, ade kawan mak cik kata , kalo sebut minyak wangi tu macam air mawar org mandi jenazah..eh ye ke??? lepas tu mak cik pon up2date la sket mak cik sebut la perfume...
Depa ada kata coach wangi...pastu mariah carey pon wangi..Semalam mak cik saja dating2 ngn soulmate mak cik, pastu kami singgah kat kedai perfume..budak kedai tu bagi la mak cik try Britney spears.fullaweyyyy sweet nye bauuu..cam cokelat lollypop pulak..


mak cik pon gitau member yang dup sembang tadi pasal perfume kat atas ni,  mak cik dah gitau mak cik suka bau yang manis2 gitu macam perfume Paris Hilton yang mak cik pakai sekarang
dan dan mak cik kate kat dia suka yang sweet, nye suh usha pulak Mariah Carey


haa yang ni sah sah dah bau sweet....mak cik nak kene usha yang ni nih... sembang punya sembang punya sembang mak cik pon teringat la nak snap gambar sebahagian koleksi makcik ngn soulmate mak cik...Tapi yang banyak perfume nya soulmate mak cik laa..memg dia terlalu minat perfume, kadang2 pakai tak habis lagi dan dan dah beli baru..sampai chewi mak cik pon la ni kalau nak kluar nak pakai perfume..haishhh budan zaman sekarang..mak cik dapat merasa perfume mahal ni pon lepas mak cik kerja dlu.mase skolah dlu mak cik pakai Avon aje..tu pon kire dah eksyenn tahap gaban....tapi la ni dah tak keja soulmate mak cik la pulak nk kene blanjer...hihihii,, ye la, kene la berkorban skett..mak cik ni sanggup berkorban benti keja untuk dia..kan kan kannn?..








agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com