Friday, 10 June 2011

Hadyai...

saje nak update pasal hadyai, padahal pergi nye bulan febuari hari tu..

Tapi tak puas hati sangat, tak banyak tempat sempat pergi, lagi pulak pemandu pelancong kawan soulmate makcik tak larat nak jalan banyak2 tempat..maklum lee..keringat orang lama.mane la leh nak lawan karenah orang muda yang suka jalan-jalan...hihi..

Banyak gambar kali nih..kalau rase nak tengok layan kan ajer...jangan sampai termuntah dah lerr


kami masuk mlalui Padang Besar


orang sana mencari rezki di kesesakan lalulintas

telur salai...tak selera makcik nk try..huhuhu

cu teka ape makcik pegang ?
predator !!!

predator dah jadi menu santapan..
ni Belangkas la cayanggg !!!
best, mesti cuba

melepak kat Pantai Songkla, 

makcik ngn chewi- peniaga kat sini ramai yang Islam...

chewi dan soulmate..belakang yang orang duk kerumun tu Patung Duyung..simbol Songkla

check-in Hotel..murah sangat..satu malam baru RM60, sangat selesa,
chewi : 'eh mama, dalam bilik air ada kolam' *.*..tab mandi rupanya

jakun .. 1st time chewi dup hotel..
mase kat dalam pewut dulu tiap2 minggu duk hotel..

naik Tut-tut..tgk..siap ader sound system lagi

depan makcik, kawan soulmate dan wife..wife dia org Thailand

rumah urut..*_*..
urut kaki ajeeee...urut lain pon ader..tepi belakang bincang aaa...hihi

nampak...degil lagi..kang dah kene sepit ketam.
(chewi kesakitan di dera)

tengah bandar Hadyai

Ice Dome...sejuk beb..rugi kalo tak masuk kalo pegi Hadyai


makcik naik gelongsor ais...best sangat...try skali pasti tak nak try dah...
gambar blur sebab terlalu laju..soulmate tak setting leklok!

klcc pon ada kat ice dome..actually dalam ni ader mercu tanda sesebuah negara..

very amazing

bapa borek anak rintik...

kamera tengah kelabu sebab keluar dari ice dome

keriangan dan kepenatan...
lepas tu balik Hotel...

Yang tak bestnya...esok tu pagi-pagi terus balik Malaysia (ceh..bunyi cam ke luar negara yang jauhhh sangatttt, padahal sejam jer dari Padang Besar..)..Ikut hati makcik nak aje jalan-jalan lagi, nak pegi tempat yang orang beniaga atas perahu tu..tapi kawan soulmate makcik kate jauh sangat..Bila balik Jitra, tanya kawan-kawan, katenye dah dekat dengan Hadyai..aiseyyyy..Tapi nak kate ape kan..dia dah bawak kenal Hadyai tu pon dah kire ok..



Makcik dup rancang nak p lagi ngan soulmate, tapi ntah la biler...

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com