Thursday, 16 June 2011

Langit tak selalu Cerah

macamlah rumah tangga..tak selalu nya manis...
amat terasa hati ngan soulmate tika ni...
maklumle makcik nih hanya lah surirumah...
masuknya tak ada tapi keluar mencurah-curah..
keluar pon untuk isi rumah bukan untuk kepentingan diri semata-mata...
makcik kalo nak beli barang sendiri pon pk 100x tipu ar sampai 100x konon mood tgh hot, inikan pulak nak berjoli..tapi kalau org offer makcik cepat2 aje terima.
Tapi bila dah tengah bulan , poket makin nipis, kita pulak di salahkan nyaa..
Sedangkan purse kite pon kekadang tu ade syiling je...tu nasib kalo ader syiling..
kekadang tak de lansung... T_T


Merajuk pon tak de guna..
sebenar tengah merajuk juga..sanggup tak makan nasi malam nih..^.^
Melawan kang dapat dosa..
Mendiamkan diri lebih baik ..
Itulah hakikat seorang isteri...
Sabar tunjang segala-galanya...
isteri kat lua sana..jangan sesekali lawan suami walau sakit hati skalipon...- pesanan penaja ^_^






agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com