Monday, 27 June 2011

Samsung Galaxy Tab ♥♥♥


Haduhhhh tak lena nak tido selagi tak dapat menatang Galaxy Tab nih..

Tolong2... ini wish makcik untuk Tahun ni...^_^
Tu la tengok citer korea sangat..pengaruh kuat..Tapi citer korea guna Ipad..
Memang tadi pon nak survey Ipad, tapi tertengok jugak Galaxy Tab nih, rase lebih senang nak bawak banding Ipad sebab lebih kecik..Ipad tu besar sangat dan mahal juge.
Fungsi sebijik cam laptop..lagi senang nak bawak ke mana2..maklumle makcik dah nak jadi student balik..tak cite lagi kan ?..tunggu nanti makcik citer pasal makcik nak jadi student...Pastu lak bende alah nih leh juga buh simcard..makne kate leh dijadikan sebagai telefon jugak laa..Ipad tak boleh..Tapi camera cuma 3mpixel aje..alahh tak kisah la..lagipon dah ade Nikon 90..tak guna camera Galaxy pon tak pe.
haduihhh kalau dan nakk..macam2 yang dipuji..macam orang jugak le..kalo dan hati duk bkenan yang ronggak pon nampak cun melecun..hahahha..

Kat kedai tadi soulmate tanya, confirm ke nak..makcik senyum2 ajer,,huhu tapi makcik tak suka buat keputusan cepat2..paling2 pon makcik balik pikir dulu..Bila dah ontheway balik kat dalam kete berkali-kali soulmate tanya..betul ke nak Galaxy tu..Makcik senyum aje..nak kate makcik nak, kang kesian pulak soulmate nak habiskan duit beli bende tu untuk makcik..dalam hati suka dan harap soulmate belikan.. *_^..
Makcik cakap tak ape la ..nanti kiter kumpul duit , cukup duit baru kite beli..Tapi kalo makcik nak kumpul duit sumber dari mane... T_T huhu..nak tak pon kene guna duit soulmate jugak..hohooo

Harap2 celik mata pagi esok ader la orang buang duit seguni depan rumah makcik... semata2 nak beli Galaxy Tab

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com