Sunday, 3 July 2011

Esok dah weyyy nak jadi student..

Rase cam tak tau nak rase ape..huhu
Esok dah tambah status baru dalam hidup makcik..sebelum ni duk pegang status ibu ngn isteri sepenuh mase aje..esok dah jadi Student balik.Dah tak jadi fulltime housewife dah laa.Harap leh handle smua skali la...Hari ni still bangun lewat..nak2 pagi tadi hujan..best la tarik selimut..soulmet pulak membebel..macam mana la nak sambung study kalau sikap malas makin menjadi..T_T.. Kain yang bertimbun atas katil dah di settle kan sampai 3 pagi semalam..Lega bila tengok tak de kain yang bertimbun, ye lah..dari anak dara dulu lagi memang paling malas adalah acara lipat kain..hihi..

Dah kene rancang schedule baru la dalam hidup..Semangat nak study balik memang berkobar-kobar tapi bila ingat nak tinggal kan chewi..haduihh terus down.. rase kesian pulak nak tinggal dia ngan orang..Bukan tak harap kat orang sebab orang yang dimaksudkan tu pon wife kawan soulmate je..100% leh caya kat dia sebab orangnya memang baik sangat, bercakap pon lemah lembut je, tambah pulak dah ada 3 anak, anak yang sulong dah skolah menengah then yang bongsu stahun lebih - leh la jadi kawan farah main-main, farah pon tak de kawan..Tapi sebab tak penah berenggang ngan chewi .. u yang rase berat hati..Sabarrrr setahun je bukan lame pon..tup tap tup tap dah ckup setahun...

Harap makcik leh jadi student yang cemerlang..KONON.. :P

nak kene edit header..




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com