Thursday, 14 July 2011

oh Siaran Berbayar

Baru pagi tadi jalan-jalan kat blog akak 'idun sa'idun.. tengok dia update pasal siaran berbayar yang melampau-melampau naikkan harga...
makcik pon ada la komen sama ketidakpuasan hati makcik tu jugak...Macam-macam tau aje makcik ngumpat ..petang terus makcik dapat surat cinta..



makcik memang teruja tahap gaban la dapat surat cinta tadi...rase cam nak melompat-lompat macam b___k je kat pagar tadi..Tanda terlalu gembira...Oleh kerana terlalu gumbrabira..stat bulan depan makcik bagi extra 8hengget kat hangpa naaa....Terima kasih banyak laaa ...cettttt

Hari tu makcik ade terbaca dalam akhbar pasal rungutan pengguna yang kata channel berbayar tersebut terlalu mahal, dan diorang mahu BOIKOT selama 3 bulan..Tapi tak tau la terlaksana atau tidak..Makcik pon tak bayar bil bulan lepas lagi..selalu kalau tak bayar bil yang last month paling-paling 10hb..mesti tengok skrin hitam je kat tv- paham kann kan kannn..maknannya dah kena sekat servis...Tapi ni dah berbelas haribulan..x di potong pulak..mungkn pihak berkenaan takut orang boikot sungguh kot...Tadi siap call bagitau..puan belum jelaskan bil bulan lepas...bbla bla bla...hihih Alahaiiii makcik tengah sesaaakkkkk nih...

Tapi kalau tak langgan rase ketinggalan pulak dengan movie dan drama semasa,,,

urmmm

Tepuk Dada Tanya Selera Masing-Masing...
agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com