Monday, 4 July 2011

Preparation nak ke umah Makcik Wanie

makcik Wanie  pengasuh chewi...

Esok macam yang sedia maklum 1st time nak anta chewi kat umah makcik Wanie...huwaa..tak tau la macam mana keadaannya..mama yang cuak lebih2...

yang nak bawak g umah makcik Wanie
 3 4 kali cek takut ade barang tercicir...maklumlee 1st time...
baju sampai 2 pasang...takot la terkotor ke hape...

note yang tak boleh blah tuuu...sebab botol susu baru basuh tak kering lagi...tu yang buat note kot la terlupa..Paling Mustahak tuuuuuu

susu nak masukkan dalam beg awal2 takot bersemut pulakkk...

Dari seminggu lepas duk psiko chewi bodek2 kata nak anta p skolah umah makcik Wanie...sebab sebelum ni makcik kate nak suh duk umah pengasuh, dia kata tak mauuu..nak ikot mama pegi skolah...pastu makcik kate la cikgu makcik garang..kalau skolah kat umah makcik Wanie, makcik Wanie tak garang, nanti leh main ngan adik dan abang-abang..huhuhu..biasa la budak zaman skarang..A kite cakap C yang dia pintas..
Malam nih dan-dan mood elok kot..siap tanya lagi barang2 yang dia nak bawak pegi umah Makcik Wanie dah cukup ke belum..huhuhu..Harap semua berjalan lancar..

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com