Sunday, 21 August 2011

Jamu untuk kesihatan


AWAS...
Macammm tak sesuai di baca oleh Jejaka-jejaka di luar sana...Tapi amat di Galakkan untuk para mak-mak dara dan anak-anak dara untuk membaca...hehehhehe

cerita pasal jamu.....
makcik kenal jamu ni lepas dah bersalin dah...orang kata kalo orang indon dari stat mai period lagi depa dah telan jamu...Tapi mentality orang kita nih selalu anak2 dara takut nak makan jamu..sebab biasa orang makan jamu ni orang yang dah kawen...betol tak..?
actually makcik rase jamu ni tak memberi ape2 kesan pada dara..sebenarnya jamu nih lebih pada kesihatan dan boleh memantapkan bentuk badan...

Dulu mase sebelum bersalin, ikhlas makcik kate makcik tak penah nak cari apa2 jamu, maklumlah tak biasa dan tak tau..pastu lepas bersalin 2 minggu tu makcik tak makan apa pon..sampai lah suatu hari kawan 1 opis soulmate tanya kat soulmate produk ape makcik guna ..soulmate makcik pon mase tu blur dan tak tau ape2 jugak..dia kata la tak makan ape..terus si kawan tu marah...ajak p beli set bersalin...hahha punya la bodo mase tu... Oleh sebab dia makan Nona Roguy, dan badan dia pon fuhhh cam anak dara kalo tgk kot belakang..anak dah 3,,, soulmate pon beli la produk yang dia syorkan...


ni bungkusan lama...

1st time makan, punya la tak leh nak telan..kan dia cam pahit2 sket..nak2 teh yang untuk turunkan berat tu..tapi telan la jugak memandangkan mahal..kang tak habis rugi pulakkkk...heheh

Pastu bila dah biasa makan jamu tu rase badan cam best jeerr...ye lahhh jamu ni untuk kesihatan dalaman jugak..selain tu untuk tenaga batin jugak...^_^... Makan jamu ni badan tak kan rase letih tau...dulu kalo tak makan rase macam tak larat,..mudah letih buat keje banyak pon mudah penat.tapi alhamdulillah bila makan rase okey la..sakit urat pon tak sangat..yang penting...senggugut dah tak de

Lepas habis set bersalin tu mak cik cuba Jamu Mak Dara

not bad....tapi harga pon not bad jugak...
dalam 40 kot..lupa dahhh

Pastu bila rase nak beralih arah makcik try pulak

 yang ni memang Terbaekkkkk, harga pon terbaik..13hengget ja 1 botol
murah kan ?



Pastu produk sampingan makcik try  untuk tegangkan mane2 yang kendur...heheh maklumlahhh dah beranak ni banyak yang dah terjejas

 sempat makan 3 botol..alhamdulillah,...kembali seperti anak dara dulu...hihihi
dan guna skali dengan sabun ni...
 guna 2 ketul je dah berkesannn

 skarang ni makcik mennnteeein makan yang Perapat Exrta tu aje untuk kesihatan tubuh badan dan memberi tenaga untuk menjalani kehidupan seharian..cewahhh ayat cam iklan tu...Kawan2 leh la try tapi kalo ade produk bagus kongsi la samaaaaa..ek ek ekkk... ^_^





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com