Thursday, 18 August 2011

Majlis di bulan Ramadhan

 sebut aje bulan ramadhan, maka majlis yang sangat sinonim adalah majlis berbuka puasa... minggu ni makcik memang membz kan diri dengan majlis buke pose .memang saat di tunggu...mula-mula kat surau kawasan taman, pastu dengan budak-budak kelas dan yang last petang tadi kat opis soulmate..


chewi melaram kat depan surau sebab makcik buat2 alim dan malu-malu kucing...


ni pulak dengan budak-budak kelas yang ambik dip. ,kami buat majlis ni kat restoran kat aloq staq..

mula-mula sampai
smua pakat melaram naaaaa..makcik jaa muka tak boleh blahhh..tak dak makeup lansungg..maklum lee  saham dah turun..ngehhhh
oitt,,tapi kalo jalan sorang-sorang nak p kuliah ade lagi yang try ngorat..waa laku lagiiii
ayat masuk troli tolak sendiri



oleh kerana bulan ni jugak MERDEKA..so background gambar pon menunjukkan ciri-ciri KAMI ANAK MALAYSIA...KERANAMU MALAYSIA...ha'ah amat sesuai laa sebab pakaian pon dah tunjuk kami anak malaysia.kan kan kan ^_^

saat girang muka-muka yang sudah kekenyangan


ni pulak petang tadi kat opis soulmate..sekeping je sebab kualiti gambar yang lain amatlah tidak memuaskan hati makcik...sebab banyak gambar yang nampak muka makcik tak cantik..statment tu cam tak mau terima hakikat -_-

menu kambing golek...terbaekkkkk...
...
.
.
.
.
.

Dan sebelum makcik lupo..hari tu kan makcik ada join 1 giveaway mase Mother's Day kat blog afrayuri

2 3 hari lepas dah sampai dah hadiah nyaa...so happy sebab 1st time dapat...thanks to afrayuri, nanti buat lagi ek...hihi
ni hadiah dia
^_^ bau best sangat








agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com