Tuesday, 9 August 2011

student life

 - study corner -

dah sminggu tak update blog...maklumlee...dah jadi student, maka assignment berlambak-lambak sampai tak menang tangan nak buat...nak urus rumah lagi (aicehh cam le bz sangat kat umah).. Ni pon stay tak tido lagi nak kene siapkan Lab Report yang nk submit besok..assignment tok sah kate lahhh berderet lagik yang tak siap yang nak submit rabu ngn khamis..huhuhu mintak nafas mintak nafasss...sesak sekak sebak rase, tapi sabar aje, dah ini pilihan makcik...Saat dan waktu ni member-member makcik semua dah bekerjaya, tapi makcik masih terkedek-kedek nak sambung study balik...tak peeee susah susah dahulu kan kan kan...ayat nak sedapkan hati sendiri :P...

Tengok study corner makcik tu..tak boleh blahhhh...lapik bantal sebab takut sakit bontot...osteoporosis - eh betol ke eja?..ade kaitan ke sakit bontot ngn penyakit tulang yang tersebut ^o^...sila abaikan..

lokasi di dalam bilik tidur utama supaya senang..kalo malas nak study, terus panjat katil dan niatkan Sahaja aku tido kerana Allah ...hihihihi, dan sebab utama jugak nak elakkan dari tengok tv kat ruang tamu..dan juga nak elakkan dari online..tapi ni terbabas jugakkk...tengah buat Lab Report pastu online sebab nak cari maksud Spot Speed Study alahh terbagitau pulak tajuk study..then..terrr bukak jugak Laman Sosial ngn blog...haishhh....ni dah berubah niat nih...tak boleh tak bolehhhh nak kene tekad..heheh

selamat bersahur yeeeee








agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com