Monday, 19 September 2011

Hari SINGLE but NOT AVAILABLE..

cerita pasal SINGLE...mak cik sah-sah bukan single kan..
hehehhehehehhe..tapi hari ni makcik jadi single tapi Not Available sebab telah di availablekannn oleh soulmate...ngeh3..

Sebenarnya tadi makcik kluar berhibur ngan adik-adik..ye lah, kat dalam kelas makcik tu makcik yang paling tua,, so selain dari makcik tu adalah merangkap adik2 makcik lah..

Oleh sebab kelas abis awal tadi makcik pon pegi la berkarok dengan adik2..Mulanya nak tengok :

kredit to en.google

Tapi memandangkan mase tu baru kul 2 pastu movie stat 3.45, so kami pon secara tidak sengaja pegi la menyumbangkan suara sumbang masing-masing...Karok Time...hoyeyyyy, walaupun suara tak la semerdu Siti NurHaliza, tak selunak Ning Baizura dan rupa pulak tak la semengah seperti artis2 Malaysia...Tapi dek kerana perasaaaaann perasan yang mengunung tinggi tu..sejam jugak la kami abiskan mase kat bilik karok tu..

Abis karok makcik pon sempat la bergambar ngan Jonggg inglihh


opsss...jangan tembak makcikkkkk


toyol nak bergambar ngan makcik -_-

Bini shaheizy gangster...
shaheizy kata "lu langsi wa kawen lagi"
tapi makcik kata :
"lu langsi wa kasi kerat" (statment 18thn ke atas)
hik3...haaa ambik kauu..kasik font paling besaq agar sesapa yang berniat tu terbatal la niatnyaa.. ^_*


Sape yang tak tengok lagi John English...sebenarnya makcik yang agak lambat tengok... Kunjungi lah pawagam2 berhampiran kerana citer ni memang best siottttt..nak terburai isi perut makcik duk gelak...memang lawak tahap giler kentang!!!


Harap pengasuh chewi tak baca blog makcik..kalo tak kantoiii la makcik pasal ambik chewi lewat hari nih...


*kredit untuk fb Amat Teamin for da pic.


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com