Friday, 30 September 2011

TQ Tq tQ so MUCHHH

Ucapan di atas di tujukan khas untuk soulmate tersayang...

 leh teka tak kat mane soulmate duduk niiii ?

nak tau takkk...nak tau takkkk
( apsal gediks sangat ko makcik ? )

klu lagikkk...t
tengok la chewi duk kat ner  tuuuu...

.
.
. kedai apeeee ?
(nada seorang cikgu bertanya kat murid) ;P hik3

Tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
a
a
a

a
a
a
a
a
a

yang tecikkk maroon tu ..jasamu makcik kenangg...kau tak mengenal erti jemu bersama makcik walaupun dah 3 4 kali terbang ke dinding akibat tekanan perasaan mama kesayanganmu...


"ini wa kasi utang dulu...balance lu kasik hujung bulan ni, kalo tak wa kasi cat lu punya lumah"
tokey tunjuk hutang kat kertas...
 (-_-)

...heheheh makcik gurau jerrr...
tokey kedai tu tunjuk laman web yang nak download video clip laaa...


 come to mama bebehhhh come to mama..








Apa motif post nih??? nak nunjuk ker...

nak tunjuk lagii lahhh (saje nak suh org sakit hatiii)
lepas nih tak de la orang bace blog ko mak cik ..
(perasan pulak ...padahal makcik sorang je duk bace blog nih...//// redhaaaa)

xtravaganzaaaaaaaaaaaaa


ok dahhh
nanti korang menyampah kat makcik
^_^




birthday soulmate tapi makcik yang dapat ganjaran...

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com