Saturday, 29 October 2011

Dari Pandangan Mata

Dah lama makcik teringin nak pakai contact lens semula...dah hampir 2 tahun tak pakai...duk giler tengok yang dup jual online tu la..ala-ala barbie doll gitu... Ingat first time pakai mase study kat Kuantan dulu, pastu pakai mase kawen bajet nak suh mata nampak besar.sedor la makcik, ko tu sepet.Tadi terkebutulan soulmate beli sunglases makcik pon saje je usha-usha contact lens...skali nak tak nak, nak tak nak terbeli juga yang promotion punya, 2 pairs + solution, only RM100, tapi untuk 2 bulan saje la..dulu kalo pakai pon selalu duk beli yang tak de power, tapi memandangkan kurang selesa bila pakai yang tak ader power sebab mate memang ber power rangers, maka beli yang ade power punyer, bila balik test memang rasa..."oh duniaaaa sudah lama aku tak melihat seterang ini" gaya orang buta baru dapat celik tengok dunia..ye la, ade spek pon duk lapuk ja dalam keta, kalo selagi nampak gedabakkk kete kat depan mase tengah drive tu slagi tu la tak de maknenye nak pakai spek,,,
Tadi makcik rembat Blincon ja, tanye yang Fresh Kon, jurujual tu kate dia dah tak ambik stok fresh kon sebab tak ramai orang beli..ye ek?

Contact lens case tu makcik beli kat kiosk yang jual china contact lens...ingat nak cari gambar pooh tapi tak de pulak....


makcik yang koya sedang memakai contact lens kaler brown..macam babi barbie doll tak?




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com