Saturday, 1 October 2011

"Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !"


makcik join 

hai makcik...apesal sekarang banyak join something yang boleh promosikan blog..
terdesakkkk sangat ke nak suh glemer... -_-

ops ops opsss....
adik-adik, kawan-kawan, teman-teman tuan-tuan dan puan-puan serta  adik kakak...
Tujuan makcik sebenarnya nak memeriahkan dunia blog ni ajer... tak terpilih pon tak per, tapi nak support rakan-rakan blogger bila diorang buat contest atau apa-apa xtvt...
Sekian

,
buat Eyryn cam berbelit je nak eja name eyryn..hik3 jangan marah ye ery , (asyik silap eja jer) eyryn, ni makcik tag name 2 member makcik :

Didi hot Mama
Hanim Vogue Mama






agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com