Saturday, 8 October 2011

KALO RASE GUMBIRA SEBUT HOREY...HOREY...

 ghupe tengah gumbira...
ishhh buruk benor aih..bini sape laaa kiut nihhh

"saya makcik leez, dengan rase penuh kesyukuran dan amat bertuah kerana telah terpilih dalam senarai jowm-join-bloglist-eyryn-bercerita ... Dengan rase amat berterima kasih kepada eryr selalu silap eja name  eyryn kerana memilih belog makcik yang hina lagi daif ni sebagai senarai pilihan hati..." gaya ucapan guru besar sekolah rendah *_^

copppp sila jangan jeles dan terkezut
tadaaa


 OMG
kan sesuai makcik lompat beruk matyeh awal2 tadi...
(puk pak-puk pakkk - sound tepuk pipi sendiri)
 macam mimpi laakk kan dapat tersenarai 10 blog pilihan eyryn
ye lahh blog makcik ni memang tak seberapa sangat,
Alhamdulillah...
(ni nak kene buat pulut kuning bagai ke..hihi)

eyryn...
(dan-dan tak sila eja name mentang2 tersenarai )*.^

makcik ucap time kaseh sangatttt
gaya ucapan orang tak penah popular dan tetiba jadi popular...

makcik tau amat susah untuk eyryn memilih 10 blog tersebut tapi makcik tau eyryn lebih pandai menilai apa itu intan apa itu permata
?
ape kaitan intan ngan permata dalam kes ni


owhhh ayat tulisan puple telah membuktikan makcik sudah lupa daratan akibat popular shock .. bukan culture shock ye...hik3...

apa-apa pon tq ya Eyryn...semoga kita sama2 memeriahkan dunia blogger...jangan terasa apa yang makcik taip kat atas...

*kalau ikut hati semua tulisan post kali ni nak Largest pastu nak Bold pastu nak Underline...

gelojoh kau makcik!!!
agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com