Thursday, 6 October 2011

Majlis Kawen

Titile macam blog B2B gituw...auuu

makcik saje duk berblogwalking kat blog-blog B2B..alah...bride 2 be..yang bakal-bakal nak kawen mawen tuu pastu yang baru lepas kawen..Blog diorang shume duk tunjuk persiapan nak tawennnnn..pastu yang dah kawen pakat duk review gambar2 kawen...sonoknyaaaaa jadi pengantin jaman sekarangggg...ader outdoor photoshoot la..ada prewedding photoshoot la.-waaaa makcik jeles jelesss jelesss-. macam artis dahhhh...Zaman makcik dulu tak gituw...paling2 ber photoshoot kat dalam bilik, pusing kot tu pastu pusing kot ni..abis penjuru katil kami posing, meniarap, mengiring, nasib tak menonggeng je...huhuhuh.

Tapi ma makcik tawen tahun lepas pon tak de prewedding ngn outdoor photoshoot ..hik3
ops... ^_^

Dan bile tgk gambar org tawen...makcik pon dah gatai tangan (tangan ade kurap) nak selit gambar tawen jugak kat blog..Tapi jangan pulak korang bajet ramai follower gelak ...sebab bila makcik tengok pon makcik nak tergelakkk...hahahhaha..
dah tau gambar tak lawa tapi nak jugak buhh..at least korang leh gelak sakan tgk gambar makcik dulu...dapat dah pahala kat makcik sebab buat korang happy...*_^

Jom tgk makcik tawenn 4 tahun lepas...


cover cd
makcik di ijab qabul sbulan sebelum majlis resepsi


pelamin
kalo zaman makcik ni dah kire gempak dah
caitt perasan !

 ^_^
soulmate dan makcik di hari penuh bermakna...
nak kate di hari bahagia, bukan hari tu je bahagia..


-_-


haa ni acara menarap mengiring macam makcik kata tadi...


acara mengiring
-_-
 nasib tak de aksi kuak lentang tu semua...




koya jadi artis bollywood, walhal muka cam org pfilipina yang duk keja kilang elektronik...


posing gaya brehim pendek dalam cite Pendekar Bujang Lapok...
opss..jgn gitau soulmate tau makcik ngumpat dia..hik3



Isteri tinggi dari suami, orang kate murah rezeki kan kan kan...Amin..
alahhhh kang dah terbongkar rahsia makcik tinggi dari soulmate ;)

Perasan tak soulmate macam nampak budak2 lagi time kami tawen.pastu cikedinggg ..hik3, tapi bila lepas kawen

 <3 u so much much muchhhhhhhh

ok..dah abiss



amboiii koranggg gelak sakan tgk gambar makcik naaa....



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com