Monday, 31 October 2011

" Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! "



Tadi mase bukak blog duk check ape yang member-member hupdateee, terbukak la blog cik ien, macam terpanggil-panggil jek nak join segmen yang di anjurkan..^_^

ni kali ke 2 makcik join segmen-segmen yang mengpemeskan blog gile glemer makcik ni. Harap-harap kali ni luck makcik ade untuk tersenarai dalam 10 blog pilihan ien, maklumler makcik ni blogger suam-suam kuku cagu lagi, dengan meng joingkan diri dengan segmen seumpana ini buleh la jugak makcik dikenali di dunia blogger ni...bukan nak kejar glemer yerrr...setakat nak memeriahkan dunia blogger, buleh la jugak bertukar pendapat dan meluaskan pengetahuan yang cetek nih...Lagi pulak tarikh tutup segmen ni jatuh pada birthday makcik..berapa haribulan ? ? ?  haaaa pandaiiiiii 2 November 2011... nah ambik cokelat p main jauh-jauh ...


Sape yang nak merebut peluang 10 orang yang cik Ien suke..cepat-cepat join segmen : Jom Join Bloglist Ien redha je kalo makcik tak terpilih...

cara-caranya :

1 . Mesti jadi FOLLOWER Ien .makcik dah lame follow ien, ien je tak perasan...isk isk T_T


2. Buat entry bertajuk " Segmen : Jom Join Bloglist Ien ! " dah buat tapi pendek je


3 . Copy picture kat atas untuk dijadikan banner . *hehe, maaf, banner x dek lagi* dah copy...cantik pic - ayat bodek


4 . Terpulang nak tag member korang .nak tag rakan hingusan makcik mama vogue ngn mama hot


5 . Tak kisah lelaki ke perempuan . Yang penting ada blog . pompuan dan sudah terang lagi bersuluh mempunyai blog sendiri


6 . Tarikh tutup : 2 November 2011 jam 11.59 PM
              ien macam tau je birthday makcik..ni mesti nak wat suprise kat makcik nih...susahkan ien pulak..hik3  


di copy paste aje dari blog Ien :



Tips :


1 . Blog mesti ringan . rase cam ringan kot, sebab kalo berat pon mungkin disebabkan berat makcik yang berada di dalam pic pic yang terkandung dalam blog ;P


2 . Blog mesti kemas , cepat loading , simple , colourful , or unik .yang Ien nilaikan, kang kalo makcik kate blog makcik emenuhi kriteria tu orang duk kate makcik perasaan pulak...memang jenis suka perasan pown,,


3 . Pemilik blog mesti aktif , mesra or rajin blogwalking . tak aktif bersukan tapi sangat aktif berada di depan keyboard, walaupun tidak menghupdate blog, xtvt wajib adalah meronda blog-blog orang dan sangatlah mesra alam...




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com