Sunday, 20 November 2011

2 beban masih menanti

Seminggu tak update blog maklumle tengah berperang..perang yang tak memerlukan tentera yang ramai, cukup makcik sorang jer nak menumpaskan musuh-musuh..Final Exam !! huargghhh amat la ngeri bila di dengar oleh pelajar-pelajar yang malas dan malas dan malas seperti makcik nih.

Amat stress minggu lepas bila stat isnin sampai khamis ade paper tiap-tiap hari..beban masih menunggu 2 paper hari selasa dan khamis...yang last week memang giler kentang putar kfc (tetiba kecur teringat kfc)..
Makcik memang stress giler laa nak study, stress sebab bila pegang buku je mata ngantuk..paper yang last hari khamis tu memang paling sempoi..hari rabu tu makcik abis paper pastu balik ngantuk giler..nak kata tak tido semalaman memang tak ar...pastu makcik bangun petang sekejap pastu makcik tido balik sampai ke pagi...bila tkejut pagi tu..Oh God...saya ada paper hari ini.....!!

memang baca alakadar la sambil drive p anta chewi umah pengasuh pon makcik duk jeling-jeling baca nota, masuk dewan..Alhamdulillah makcik dapat jawab sampai penuh kertas soklan..wow amat bersyukur padamu Ya Allah kerana beri ilham kepada makcik...

Ni untuk paper lusa dan khamis tak study pon lagi, harap jangan la jadi macam last week...tak mau dah...


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com