Saturday, 26 November 2011

Ahli Mesyuarat Tingkap yang ke 100

Tahniah dan TERIMA KASIH buat ahli mesyuarat tingkap belog makcik yang ke 100....



tak sangka sampai jugak ke angka 100 ahli mesyuarat tingkap makcik...ye lah..blog tak semegah mane, dapat 100 follower pon dah kire cukup bagus...

buat tuan punye blog..nantikan sesuatu yang bakal sampai di pintu pagar rumah anda...kalo rumah tak de pagar tunggu kat pintu ye...hehhehe..
Sekadar cenderahati je sebab makcik memang dah niat nak bagi something buat org ke 100...kalau murah jangan komplen tau..hehehe

Jadi kalau korang nak jengah blog Ibnuismaini..sila la , jangan segan-segan pulak sebab dalam blog dia ader dia bagi tutorial untuk cantikkan blog...nak tau banyak-banyak pegi tengok sendiri..makcik pon tak abis lagi explore blog dia..hihihi





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com