Monday, 7 November 2011

Aidil Adha tak abis lagiiiii

Semalam selepas boring yang melampau dek kerana tak tau nak pegi mane di raya yang mulia..tetiba dapat msg dari sorang adik ajak pegi braya kat umah dia..Ape lagi , memang tengah kehausan nak beraya, makcik pon segera la memecut ke sana menaiki pesawat kecik..nak bawak pesawat besar takut terbabas pulak maklumlah nak ke umah beliau tu kene lalu jalan yang sempit dan berliku...tambahan pulak hujan .. soulmate memang tak bawak la flight kesayangan dia tu kluar, sebenarnya naik pesawat kecik tu lebih selesa sbb blh mencelah-celah, nak parking pon sonang..huhuh..sambung cerita raya..sampai kat sana, dah ada adik pompuan ngan suami dan anak nya kat sane menunggu makcik...

makcik control ayu raudhah disamping ana dan anaknya,
chewi pulun makan ais ketul

*baju raya haji tahun lepas,-_-


kelihatan shidi selaku tuan rumah dan soulmate di gambarajah di atas


soulmate dan suami ana

note : dalam kelas, makcik ngn ana dan ketua kelas yang dah berumah tangga..
dalam kelas makcik paling tua..so rakan sekelas dianggap sebagai adik-adik...cuma ade yang sejati ngn tak sejati je...hehhehe..paham?

Itu lah rumah pertama dan last makcik beraya di aidiladha tahun ni ini...tak ape lah..at least pahala sunat tu ade la jugak tahun nih...


*tadi buat Kari Kepala Ikan..tapi jadi macam kuah Satey...




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com