Friday, 11 November 2011

ASSALAMUALAIKUM

buat silent rider, follower sekalian... ayat ini mungkin terlalu skema bagi orang macam makcik..tapi dek kerana hati yang memang tengah HOT dan MEMBARA dan seumpama dengan nya ni..maka makcik mengambil keputusan untuk berlagak skema nak mamposss hari ni...ayat post kali ini mungkin mengandungi maksud dan perkataan yang amat tidak manis untuk di baca oleh budak-budak yang baru nak naik tadika...sebab kita tak patut ajar depa cakap ayat-ayat yang tak manis..umpanyanya..bodoh, bangang...dan lain-lain..

Nak tau kenapa makcik bengang sangat ..???
ceritanya macam ni..ayat tetap skema..

2 hari makcik dan group makcik bersekang mata, tido jam 3 4 pagi semata-mata nak siapkan Mini Prohek untuk subjek Design...bende alah tu patut kene submit petang khamis 10 nov 2011... Maka seminggu sebelum tu kami dah berhempas pulas buat segala-gala yang perlu dikira untuk menyiapkan sebuah bangunan setingkat...2 hari sebelum submit memang real kami tido 3 4 pagi pastu bangun pagi tu sambung buat kat library...

makcik dengan rakan sekelas tengah siapkan mini final projek design di library,,


sila abaikan gaya tudung makcik...


makcik  dan muka di sensored yang nak tumpang glemer blogmakcikleez...

ni ahli kumpulan makcik

shidi, ayu dan
paad
(gambar kat bawah)

..
gambar di atas kemain happy sebab Final Projek dah siap...

Punya la kami bertungkus lumus menyiapkan kerja tersebut dan amat la sukacita bila jam 3 petang kami pon submit la Mini Final Projek tu di atas meja pensyarah di saksikan ahli kumpulan kami dan geng2 kelas kami... ...
KU SANGKA PANAS HINGGA KE PETANG RUPANYA HUJAN DI TENGAH HARI KHAMIS...

Jam 5 petang makcik dapat panggilan telefon dari shidi dan ayu yang mengatakan Final Projek kami tu di jumpai di atas meja di library...terkontang kanting keseorangan di atas meja yang tandus ituu,,,

Jadi ape yang kami sumbit jam 3 tadi??? adakah.... ? adakah...? dan adakah..?
ade kaki ke bende alah tu ?

makhluk Tuhan yang mana kah gatai tangan dan *tut* pegi ambik Final Projek kami tu?.Bukan nak menuduh tapi kami tahu ada lagi kumpulan yang tak siap mase kami submit jam 3 petang tu..Woiii kalau korang nak ambik buat rujukan pon pegi la hantar balik kat tempat kau ambik..bengok punya spesis manusia..bila aku tanye smua tak mau ngaku..haa kang dah kuar 'aku'... Tak mau ah sembang kosong woi, tak puas hati mai la depan-depan, jangan duk buat pasai nak curi Final projek tu ..hangpa jangan buat pedajal ngan aku..kang jumpa buku ngan ruas, ka hangpa nak rasa orang suap nasi dengan sudu...Hangin betoi laaaaa....

kalau pagi ahad ni makcik dan group makcik tak jumpa Final Projek tu balik dan sumbit sebelum 9 pagi, memang kemungkinan besar group makcik kene ulang subjek Design,,,tadi dimaklumkan ade org tulun antar Final Projek tu kat Jabatan, tapi letak kat kaunter..ape pon time kaseh la yang tulun antar tu..tapi kalau sape yang terlibat dalam komplot mencuri mengambil Projek tu...korang bersedia la..Kalau rase tak mau dapat sakit secara halus ...Tolong ngaku..kalo malu nak jumpa dengan ahli group..tulun mai jumpa makcik..kita face to face...mungkin kami 1 group boleh maafkan kalau hangpa ngaku...

*makcik tau ade budak kelas bace blog ni..so tulun sebarkan ..


Tetiba nyanyi lagu Bengang-Akim...


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com