Sunday, 6 November 2011

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA

korang tengah makan ketupat ker...atau dah kenyang makan gulai lembu...
mak cik ? isk isk iskkkk... maklumlah beraya di perantauan...macam la duk kat london bagaiii...

Semalam memandangkan makcik tak balik kampung..nak merasa suasana kekalutan dan kemeriahan orang nak sambut raya, dan mengubat hati yang  laro lara makcik ngn soulmate dan chewi pon berjalan-jalan ke alor star sementara menunggu barang yang ma makcik kirim malalui pos bas express..Senang kirim ngan bas...hulur je 10hengget walau seberat mane pon barang..

chewi keriangan kat Rasamas..
soulmate tengah menyembang ngan member..
makcik ??? tak gile glemer



layan karenah anak tersayang

^_^

Dah agak-agak dekat bas nak sampai jitra , kami pon memecut la balik jitra,,menunggu bas dari jerteh ke jitra name blog lame ...

sungguh tak sabar menunggu  ..apekah yang bonda tersayang kirimkan...

 sungguh excited...balik rumah terus bukak


Ketupat, karipap segera, kerepek, kek, macam-macam adaaaaa

untuk chewi memang tak luper..suka sangat opah bagi cekelattt

TIME KASIH BUAT AYAH DAN MA...
sayang mereka...



Juadah pagi raya kami 3 beranak di Aidil Adha...

lepas balik semayang raya, makan dan..







agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com