Wednesday, 23 November 2011

syhhhhhh....*wink*

hip hip horey again n again n again....
hari tu kannnnn ader join segmen

Tak caye...plzzz trima kenyataan !!!






walaupun dalam banyak-banyak blog  yang terpilih..header makcik la yang paling tak boleh blah...header blog budak skolah rendah pon tak sesimple blog makcik...tapi budak skolah lebih advance tau sebab diorang rajin mengodek-godek segala isi perut usus besar dan kecik dunia IT  nih...kalau makcik ni bukan gheti sangat nak hias-hias blog...ala-ala kadar jer, maklum le orang tua lama ni tak celik it sangattt.
Isi blog makcik pon lebih-lebih kurang orang nak bace je...tapi tak pe lah..redha ajer,..follower pon tak le beribu lemon...redha lagi....Tapi berkat redha tu ..terpilih jugakkk..hehhehehe..

Apa pon thanks sangat kat tuan punyer blog sebab pilih makcik...name siyes cantik Siti Soffiena Syahsa,
mesti tuan punye nama pon cantik..chopppp ini bukan 'jet'...hihihi, buat ape nak 'jet ' lagipun dah terpilih kan...amboiii riak kau makcik!!.



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com