Wednesday, 2 November 2011

Today is my day

Makcik amat terharu sangat ...Adik-adik buat suprise party kat makcik..konon nak mai melepak , duk sembang-sembang tetiba bawak masuk kek...amat terharu..tadi nak nanges malu...hihihih, Time kaseh banyak-banyak buat korang--tu pon kalau korang baca blog ni hehehhe

dah 26 Tahun rupenye ek...rase macam baru 16..




birthday girl ^_^

pepandai je korang bedakkan makcik dengan bedak AIKEN ek... lain kali taruk la SimplyCT ke..MAC ke...taste tinggi -_-










Semoga makcik sentiasa dirahmati Allah...dan berbahagia bersama soulmate dan chewi...
ape kes buat ucapan untuk diri sendiri..

TQ buat SOULMATE sebab ni semua rancangan dia, tapi dia tak ader sebab ada breakdown, so tak dapat celebrate dengan isteri tercinta...tahun lepas pon keja jugak time birthday makcik..





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com