Friday, 2 December 2011

Hari Minggu hari best

mula-mula keluar,,terus ke carwash...kasi mandikan hero kami... ^_^
hesyem pulak bangla yang cuci kete tu.. *_<


ubat ni macam bom asap jek...tapi bau dia beshhh giler..
mula2 dia kasi buh ubat ni dalam satu alat tau, pastu tutup smua pintu kete, then asap berkepul2 dalam kete...tapi bau dia memang shegar bugarrr,

mase asap berkepul kat dalam kete tu makcik anak beranak duk kat luar kete tau..jangan pulak korang pikir makcik kat dalam...nak mampos? hehhe

akibat kebosyanan menunggu...
tak de kerja 3 branak nih...

eh..baru perasan...rupanya hero kami ada wabak Angry Bird..

macam mimpi jer bila soulmate ajak pegi tengok PSP...

soulmate masuk salon..

chewi pulak kebosyanan
buat kedai macam rumah sendiri..
si tukang gunting pompuan tu nampak bengang je ngan perangai chewi yang super-aktif

tadaaaaaaaaaa

1 untuk mama 1 untuk chewi...
thank you soulmate..
ni buat makin cayang nih... *wink

owh angry bird di culik dari hero buat tanda mane satu yang mama dan mana satu yang chewi

orang dah main PS3 tapi makcik baru main PSP.heheheh..

haaa...kalau ada sape2 nak beli PS2 gitau makcik ek..PS2 dengan stereng skali..soulmate main 5 6 kali jer, stereng tu pon guna 2 3 kali jer, pastu dia dah naik jemu...sape2 nak beli gitau tau..harga leh runding..





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com