Monday, 12 December 2011

kupanjatkan kesyukuran

alhamdulillah syukur nikmat
malaysia maju rakyat selamat......

ingat lagi tak lagu tu dulu...mase kecik2 dulu slalu duk klua kot tv..sakan laa duk nyanyi... tetiba muncul nostalgia lama2...haishhhh ni bukan segmen mengungkit  kisah lama...ni segmen kisah sekarang..hik3

sebenarnye mood tengah happy go lucky nak lompat macam katak rase...hoyey hoyeyyyy

kalau 6 tahun lepas..tarikh keramat rini 12.12 ni adalah tarikh mula2 kami mula bercintan cintun.masih ingat lagi tuuuuu...tapi bukan itu yang ingin di gembar gemburkan sebab tarikh tu dah tak de makne nyee,

 Yang ingin di gembar gemburkan sangat nihhhh sebab hari nih tarikh tau result exam ritu...Final Exam yang membuatkan mata mencengkung, perut berlapar, badan kurus kering..semata-mata pulun nak study nak score untuk final..tapi keadaan di atas tu bukan makcik la..sebab time final exam makcik okey jer, tak de lah duk berlapar...sampai time makan makcik pulun makan..tak sampai time makan pon makcik pulun makan jugak, dan sebab tu la makcik tak de la mencengkung kan diri, malah bertambah aktif lemak di badan,..hehe, Study pon tak tara mana, ye lah dah ade chewi ni, baru je nak study nak itu la nak ini lah..lansung tak leh nak tumpu...so, Moral nya..study la dulu sampai abis baru la menggatai kan diri nak kawen ek..tapi kalao dah jodoh jgn la tolak.hahahha


celik mata kasi luas2 naaa....
tengokkkkkk ALHAMDULILLAH lulus semua subjek....

ok kemonnnn kemonnn kemonnn
lompat si katak lompatttt..lompat la tinggi tinggi...
yeayyyyy tepuk tangan cikittttt...
 ^_^

mood hari ni : nak sengeh sampai ke telinga...tido pon nak sengeh ..berak pon nak kene sengeh



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com