Tuesday, 10 January 2012

my facebook account has been disabled ? Why..

Tadi buka account fb boleh lagi...update gambar2 guna handphone, pastu tetiba nak bukak lagi skali dah tak boleh...masuk password je , kluar cam ni haaa


bengang sguhhhh laaaaaa..
account tu bukak since 2008 lagi...haduihhh...

oleh sebab tu makcik pon terpaksa la terhengeh2  pulak isi form baru...


eeeeee, macam orang ketinggalan zaman pulak taun 2012 baru nak create account untuk fb...

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com