Saturday, 21 January 2012

Penyedut Hampagas makcik nak beroperasi

vooooooooommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
(bunyi penyedut hampagas atau dengan bahasa omputih panggil vacuum cleaner)

memang berabuk dah belog makcik nih...bukan tak mau update tapi maklum le ade handphone baru..duk ciwi handphone tu laaa...hahha riak pulak.. padahal memang tak gheti pon nak guna handphone canggih sangat tu..hishhh senang guna 3310 pulak..yg Xperia chewi pulak duk ambik alih..hamboiii kindergarden dah guna hphone android..hebat budak zaman sekarang..makcik dulu umur 18 baru leh pegang handphone sendiri,,,tu pon Nokia 3315 jer...


ni la ghupe handphone pertama makcik...

alang-alang menyembang pasal handphone..meh kita tengok transformasi makcik menggunakan handphone nih...makcik masih simpan...sebab kalau jual pon berapa sangat la..

1. Nokia 3315
2. Nokia 6610
ni terpaksa google sbb handphone ni duk dalam kete soulmate


3. Nokia N-gage


4. Nokia 6630

bli 2 bijik same ngan soulmate tapi yang dia dah jual kat member dia...


5. Motorola yang touch screen yang ade pen kat tepi tu tapi lupa model brapa sebab pakai 3 4 hari jer

6. Nokia N95


7. Sony Ericson J105i


8. Sony Ericson J20i
google
sbb dh kasi mother in law guna...

9. Sony Xperia Arc
10. Ip 4s


transformasi dari umo 18 sampai sekarang..



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com