Tuesday, 20 March 2012

Final Projek !!!

makcik tengah pening-pening dinasour dah sekarang...due date untuk presentation final projek lagi 10 hari tapi 1 hapaaa pon tak buat lagik..

tak tau la macam mana....makcik tak harap sangat dapat fullmark tapi janji lepas dah la..


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Monday, 19 March 2012

sye budak sekolah

tetiba bahasakan diri sye..sebab perasan masih budak sekolah muda remaja trang tang tang...
keh keh kehhhhh....





yeayyyy sye tukar header yang simple gilosss

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Saturday, 17 March 2012

Anak dara makcik..








bulan 8 ni dah cukup 4 tahun dah umo anak dara makcik neh..ramai mulut2 duk bertanya..bila chewi nak dapat anak...soklan cepucemas sguh...mak mertua pon dh sibuk menanya...tunggu la dulu....yang sorang ni pon tak tertahan nak melayan...  ^_^






agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Friday, 16 March 2012

air pon ada pasang surutnya

sekarang kan tengah krisis air kat selangor...so post kali ini kita ambik kesempatan ke atas perkatan AIR ..hehehehhe, sebenarnya tak de kaitan pon dengan air... -_-

Lame giler tak bukak blog... nak kata rindu tu tak la sangat sebab mmg tahu blog makcik neh bukan ade peminat...sebab tu kalo tak update pon memang rase tak bersalah...kalau blog yg ramai follower dan peminat tu mmg patut la rase bersalah sbb pasti follower akan ternanti-nati update terbaru...kan kan kan...

teringat pasal pasang surut air...
...
ni nak cerita time air pasang ... hehe

Tahun ni alhamdulillah rezeki memihak pada family makcik..soulmate belikan makcik macam2... Syukur sangat...

Tapi...

air surut nya


 memang rase bersalah giler kat soulmate...ni tengah tunggu soulmate makcik balik keja...sambil duk sms kat dia buat mcm "kura-kura dlm perahu" pura-pura tak tahu yg speeding tu kena kat area mana.. seyes makcik rase bawak kete slow dh..atau makcik ni memg kaki racing..tekan sampai 120km/j lalu jalan biasa...o.o





dalam sedih2..sempat tak nk tunjuk spek baru ?
 ^_^

budak nakai test spek
hhehee




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

 
Blogger design by suckmylolly.com