Friday, 16 March 2012

air pon ada pasang surutnya

sekarang kan tengah krisis air kat selangor...so post kali ini kita ambik kesempatan ke atas perkatan AIR ..hehehehhe, sebenarnya tak de kaitan pon dengan air... -_-

Lame giler tak bukak blog... nak kata rindu tu tak la sangat sebab mmg tahu blog makcik neh bukan ade peminat...sebab tu kalo tak update pon memang rase tak bersalah...kalau blog yg ramai follower dan peminat tu mmg patut la rase bersalah sbb pasti follower akan ternanti-nati update terbaru...kan kan kan...

teringat pasal pasang surut air...
...
ni nak cerita time air pasang ... hehe

Tahun ni alhamdulillah rezeki memihak pada family makcik..soulmate belikan makcik macam2... Syukur sangat...

Tapi...

air surut nya


 memang rase bersalah giler kat soulmate...ni tengah tunggu soulmate makcik balik keja...sambil duk sms kat dia buat mcm "kura-kura dlm perahu" pura-pura tak tahu yg speeding tu kena kat area mana.. seyes makcik rase bawak kete slow dh..atau makcik ni memg kaki racing..tekan sampai 120km/j lalu jalan biasa...o.o





dalam sedih2..sempat tak nk tunjuk spek baru ?
 ^_^

budak nakai test spek
hhehee




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com