Sunday, 22 April 2012

curi idea showroom

hi smua ... berangan ramai org baca blog kan, haha... tadi petang yang hening lagi damai, saje ajak soulmate pegi tengok showroom taman kat belakang taman makcik duk ni..macam berbelit jerk ayat.. -.- saje la konon nak tengok kat dalam macam mana kan...sambil cuci-cuci mata, sambil curi idea nak buat kat rumah sendiri jugak..sambil nyelam minum air .. kalau sungai tak pe la kan air ngalir tapi kalo swimmping pool..ade plak yang terkencing dalam tu..memang piauuu laa...hahaha,

Semalam sebenarnya dah pegi tapi dah pegi lebih pukul 6 so dah tutup la showroom tu, tadi pon pegi org dah nak kunci pintu...tapi buat muka tebal jugak mintak masuk....serius memang cantik la , dah namanya showroom mesti la diorang buat cantik kan...belagak cam nak beli rumah la kunun tanya harga, tanya syarikat kat mana..padahal pegi tu saje nak tgk je..hahah jahat tak? nak-nak yang jaga tu pulak budak praktikal...lagi la sembang besar..haha cian budak tu.. Harga showroom 450k , harga rumah 168k.. lumayan jugak ..kalau makcik la, baik makcik beli rumah yang lebih besar dengan harga 450k tu... ho ho ho..masing-masing punya selera la kan...
patern rumah ni memang sebijik  ngn patern rumah makcik..sbb tu kata leh nk curik idea..harap mintak halal la ye..huk3

siling plaster simple je...bkenan pulak..

ni kalo buat patern ni untuk tv, 10-20 tahun duk guna yang ni la..kalo beli kabinet tu at least blh jugak tukar selera

gaya org blagak dan berpura-pura nak beli rumah...hahahha

chewi buat jakun..panggil mama nak tunjuk bilik yang superb
-cermin tu cantik jugak kalau letak kat rumah sendiri..^,^ -
  ^,
patern siling kat dapur..nampak cantik kan tapi rase nye kalau sawang tu susah nak cuci

kabinet ni saje budak tu kate dah 15k ..simple je

loteng ..memang teringin nak buat loteng tapi pikir kan kos rase kene delay dulu sebab nak siapkan dapur dulu...

tangga nak naik loteng..



...................................

ni pulak cerita semalam cuci mata tengok lampu...sambil hunting kabinet dapur








chewi dah request hello kitty tapi kalo ada dora lagi cun katanya

soulmate yang boolat cuci mata tgk kataloq kabinet dapur...



tamat..





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com