Wednesday, 11 April 2012

blog kita memang tak femes

memang agak lame gilos tak hupdate blog nih..dah la blog tak femes,,,tuan punya blog memang la dah nyata tak femes...tambah pulak sifat bermalasan nak hupdate blog...teruk kan?

ishh ape nye tebiat chewi makcik ni suka korek hidung tak kire mase.. ini adalah iklan semata-mata

Tadi makcik baru lepas buat perbentangan projek akhir...alhamdulillah smua berjalan dengan lancar..mane tak lancar sbb sesi pukul 4 petang..pukul 4 lebih baru nak start..pastu bila tunjuk slide kat panel..asyik suruh skip je sebab diorang dah nak balik..haiyoo...tapi nak kene tambah jugak lagi sket2 untuk final report...memg tension yang sebelum tetiba hilang bila dah lepas bentang tadi...memang sebelum ni stress giler ngn tak cukup tido lagi..memang mencabar la rasenye jadi student dan jadi isteri dan sekaligus jadi ibu nih..tengah menaip nih dan-dan pulak en soulmate suruh serve nasi huhuhuh..

ok bye2


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com