Tuesday, 29 May 2012

tajuk entry : Sye yang gemuk

apakah makna tersirat  corak kuning itu !! -_-

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Friday, 25 May 2012

Hari Jumaat yang Hangatt

astagfirullahalazim...astagfirullahalazim...astagfirullahalazim...
sambil urut dada menyandar kat kerusi...



ni la akibat kalau bagi muka kat anak orang mai main kat rumah...anak sendiri main dah stahun lebih tak de jadi ape-ape..mai dia tak sampai sejam pon dah patah riok moto...
memang hangat hati la...
patut la tiba-tiba nak bali, rupanya jahanamkan harta bende orang...

huarggggggggggggggggggggggggggggggggg
baik stop dulu..kang tetibo tukar jadi the hulk...

agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Thursday, 10 May 2012

Minor operation

assalamualaikum dan salam sejahtera..

hai smua...makcik yg selalu over bajet ramai baca blog..hihihi, nak tau tak...petang tadi makcik buat operation...power kan makcik, after operation masih boleh duk mengadap blog lagi...

minor operation jerk..ingat tak pasal post Family Planning dulu.. atas sebab tu la tadi buat minor operation...

mula-mula niat pegi klinik nk check chewi aje, tapi bila pikir 10 ke 100 kali rasa elok kalau buang je sebab bnde alah tu dah exp bulan 12 tahun lepas..macam tak de fungsi je duk kat dalam badan nih...

serius mula-mula duk seram sejuk..elok je dekat sampai no giliran, hati berdebar macam kali pertama nak keluar dating...hadoii haii...rasa jantung duk kat luar, tapi muka buat rock...masuk je dlm bilik doc, terus gitau nk buang implanon...doc pon rasa kat tempat tanam dulu..boleh pulak doc kata bende tu duk dalam sangat..try buat dulu, kalau failed kene pegi hospital la...

Chewi nih dah nangis-nangis duk kat tepi dinding..mungkin takut sebab tengok doc pakai glove pakai mask, pastu pulak doc suluh lampu kat mama dia.. pekerja klinik pulak 2 3 org duk standby nk tlg doc..huhuhu, naik kesian pulak tengok kat chewi., mungkin dia kesian tengok kat makcik kot..bagusnye anak mama ..

Doc cucuk 2 jarum ubat kebas.. bahasa org kg , lepas tu rasa cam pedih-pedih je kat lengan...makcik memang pandang ke lain la..memang rasa cam tak sanggup nak tengok sebab terasa doc tu macam tarik-tarik bende kat lengan...buat muka rock lagi...walhal dalam hati memang argggg..tolooonnggg sye nk nangis....., After 20 minutes..tadaaaaaaaaaaaaaa doc tunjuk implanon tu..siap tanya..nk simpan ke nak buang..ishhh buat ape la sye nk simpan bende tu doc.. tapi ye jugak..mahal tuuuuu, 4 ratus lebih sebatang.. Lepas tu ok jer, cuma rasa sengal-sengal pedih denyut-denyut skett...








agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Tuesday, 8 May 2012

Yeahhh

Yeahhhh
makcik dh abis blajar..
last paper final exam khamis last week..
horey buat seketika sementara nak tunggu result lagi 2 minggu...
mak oii, haap-harao jangan la ada yang sangkut,
tapi rasa cam ada yang sangkut satu papaer,
memang tak boleh nak jawab lansung, makcik tibai letak mengarut mengaban janji nak suh kertas jawapan penuh...huh
kalau kene ulang pon 2 bulan jer...
tapi harap tak la mengulang..dah letih
tak dan nak urus masa...
dengan kain baju bertimbun macam menara kl dh..
tertangguh selama 1 semester makcik tak lipat kain,
lepas basuh tambun atas katil bilik tamu..
paling-paling malas, hantar dobi, balik dah siap lipat tapi yang tak bestnya kalau hantar dobi takkan nak hantar sekali ngan yang dalam-dalam tut... huhu dah alang-alang malas kan..


bangun pagi tadi  terus semangat berkobar nak lipat dan kemas bilik nih..
sebab memang dah tak de alasan banyak assigment ..isk

yes...done setelah beberapa jam berpenat lelah..

 chewi sye yang cute... ^_^
.
.
.
.
.
.
..
.
.
.
.

gambar kenangan mase paper last...












agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

 
Blogger design by suckmylolly.com