Thursday, 10 May 2012

Minor operation

assalamualaikum dan salam sejahtera..

hai smua...makcik yg selalu over bajet ramai baca blog..hihihi, nak tau tak...petang tadi makcik buat operation...power kan makcik, after operation masih boleh duk mengadap blog lagi...

minor operation jerk..ingat tak pasal post Family Planning dulu.. atas sebab tu la tadi buat minor operation...

mula-mula niat pegi klinik nk check chewi aje, tapi bila pikir 10 ke 100 kali rasa elok kalau buang je sebab bnde alah tu dah exp bulan 12 tahun lepas..macam tak de fungsi je duk kat dalam badan nih...

serius mula-mula duk seram sejuk..elok je dekat sampai no giliran, hati berdebar macam kali pertama nak keluar dating...hadoii haii...rasa jantung duk kat luar, tapi muka buat rock...masuk je dlm bilik doc, terus gitau nk buang implanon...doc pon rasa kat tempat tanam dulu..boleh pulak doc kata bende tu duk dalam sangat..try buat dulu, kalau failed kene pegi hospital la...

Chewi nih dah nangis-nangis duk kat tepi dinding..mungkin takut sebab tengok doc pakai glove pakai mask, pastu pulak doc suluh lampu kat mama dia.. pekerja klinik pulak 2 3 org duk standby nk tlg doc..huhuhu, naik kesian pulak tengok kat chewi., mungkin dia kesian tengok kat makcik kot..bagusnye anak mama ..

Doc cucuk 2 jarum ubat kebas.. bahasa org kg , lepas tu rasa cam pedih-pedih je kat lengan...makcik memang pandang ke lain la..memang rasa cam tak sanggup nak tengok sebab terasa doc tu macam tarik-tarik bende kat lengan...buat muka rock lagi...walhal dalam hati memang argggg..tolooonnggg sye nk nangis....., After 20 minutes..tadaaaaaaaaaaaaaa doc tunjuk implanon tu..siap tanya..nk simpan ke nak buang..ishhh buat ape la sye nk simpan bende tu doc.. tapi ye jugak..mahal tuuuuu, 4 ratus lebih sebatang.. Lepas tu ok jer, cuma rasa sengal-sengal pedih denyut-denyut skett...








agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com