Tuesday, 26 June 2012

Projek Jalan

assalamualaikum ...




hye smua..projek rumah makcik nampaknya berjalan lancar setakat nih..ye lah..makcik kan site supervisor..so pekerja haruslah tidak berani nak curi tulang....heheh


dah naik dinding pon ...sebelah sana nun makcik buat stor 5kaki lebar..mula-mula tu en soulmate tak setuju sebab dapur akan jadi sempit, tapi mungkin bila dia pikir balik mane nak letak barang-barang dia tu..last dia stuju jugak nk buat stor, maknanya dapur makcik nanti tak la luas sangat... cukup la sekadar duduk 3 beranak..

sambil dapur dalam progress, livingroom plak buat wiring lain..untuk gantung wall light pastu tambah plug yang mana patut...ye lah duk rumah sewa ni guna extention jer...bila dah rumah sendiri tak nak la wayar serabut serabai.. *,*



bila dah buat wiring wall light, maka misi menipiskan wallet soulmate pon bermula..hahah...makcik pon memburu la lampu-lampu yang sesuai...

-lakonan semata-mata-
serius rambang mata tengok lampu



juga beli plug dan soket moket bagai...
soulmate kata pilih brand simon je untuk plug...
beli satu plastik pink tu jer dah 4 angka... huh,


tokey pon nak blakon jugak =_='

Setakat ni tu aje lah work progress rumah kecik makcik nih... jangan cemuih tau..hehe





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com