Tuesday, 24 July 2012

Salam Ramadhan

assalamualaikum...
waaa baik sungguh di bolan puasa nih..siap bagi salam gituw..

korang puasa tak tadi? makcik ni tengah santai-santai sambil nak layan bola Malaysia vs Arsenal, padahal tak la minat sangat pon bola tapi dek kerana tak de movie best malam nih, terpaksa la tengok bola...bagi yang sihat walafiat tu lebih elok la pegi terawih dari tengok bola...bola ada lagi siaran ulangan tapi terawih tak de ulaangan dah..yeee...memang masih ada lagi malam esok tapi ganjaran macam malam ni tak sama dengan malam esok....haaaaaaaaaaaaaaaa,,, kan ustazah dah bagi ceramah,,,... ^.^'

korang dah buat kuih raya ke? makcik ingat macam nak buat kuih raya tahun nih, tapi bila pikir 100kali...rasa macam malas pulak, malas sebab nanti bila buat kuih mesti akan ada assistant yang amat bertauliah yang akan menyibuk menolong... ayooooo.. Jadi atas perbincangan dengan soulmate makanya tahun ni kuih raya kita tunjuk aje..sambutan tahun ni pon biasa jer..tak leh nak berlebihan sebab modal untuk rumah masih banyak nak guna..so, pakai je baju raya sepasang..iskkkk

ok la, bola dah start...

selamat berpuasa semua..jangan ponteng tau...tak baik...




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com