Sunday, 2 September 2012

Raya raya rayaaa...

assalamualaikum semua...

waaaa... lamanya tak bukak blog..maklum le bulan puasa hari tu tenaga pon kurang, maka automatik mood pon kurang...bila mood kurang rasa malas tu amatla menebal..

lagipun lepas raya ni makcik pon busy memunggah barang... penat sangat rasa..ni pon saje ambik kesempatan nak letak gambar raya..maklumle mood ngada-ngada hari ni sangat maksimum..hihihih...

sebelum tu nak hoyeyy sket..maklum le tahun ni pertama kali raya pertama kat rumah makcik..sebelum ni walaupun bergilir-gilir tapi after solat raya memang acara wajib balik rumah mak mertua..dan  melayan tetamu ..tapi tahun ni, raya pertama memang dimanafaatkan sepenuhnya untuk berada kat rumah makcik... yeayy lompat sambil angkat kaki.. -- tak senonoh !
raya pertama jugak dimanafaat untuk celebrate birthday chewi..walaupun dah belated tapi tak pe lah..cian dia duk teringin nk celebrate birthday, maklum le terkena bulan pose...huuu ciannnn.. Opah plak beria tempah sampai 2 biji kek untuk cucu kesayangan dia...siap beli hadiah pastu syok bungkus sendiri lagi..hahahha,


 kak long dan cik ta ngan ma dan ayah 
x aci smua akat pakai tema same..next year i pon nak sama ngan uollls


happy birthday cayunk..

sponsor dari opah.. tq opah..next year sponsor lagi ek huh

knp jadi bendera parti politik plak ni???

jom pegi beraya...

chewi dan anak-anak buah makcik..
mek zi yang gaun pink sambut raya 3 kali stahun, raya cina, raya puasa ngn raya haji.. hihi



makcik dan kakak tersayang love u so much....muachhh
makcik dan kakak bersama adik beradiknya...
merangkap sepupu2 kesayangan makcik :)

in law family :0
ni kami nak pegi beraya ... 2nd raya
ada story best untuk korang, tapi nnt makcik cerita lain kali


brgambar keluarga di rumah orang..peppppss ;p

kekasih hati  :D




agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com