Wednesday, 10 October 2012

Berikan ku semangat

Assalamualaikum..

Mood sedih sayu je hari ni seiring dengan cuaca yg baru lepas hujan..kesihatan makcik jugak tak brapa memuaskan.. Semalam demam teruk smp x boleh bangun...letih kenduri gamaknya.. Campur ngn sakit dtg bulan dan sakit kat tempat cyst.. Nk cerita pon x tahu camna tapi kalau cerita pada org paham memg org akan paham .. Siap suruh rehat x bg buat keje berat.. Tapi bg yg tak paham tu memg buat derk je laa.. Kita cerita pasal sakit kita pon dia buat tak tahu dan alih ke tajuk lain.. Dan cakap nyakit ni tak bahaya n normal bg org pompuan.. Yes memg normal bg org perempuan tapi dh kalau sakit yg amat pon asyik duk suruh buat keja... Yg tak sakit pon jadi sakit.. X nak mention sapa2 nanti ada pihak terasa maklumlah dunia canggih ni sekejap je berita tersebar..
Tadi pulak terbaca ada satu blog story pasal jiran dia kena cyst then pegi hospital pastu doc bg appoiment.. Lepas appoiment2... Last2 ovari kena buang.. Oh takutnya...
Hari tu doc bg Norculat untuk dtg period sekarang ni baru 2 3 hari period.. Doc suh jumpa after 14 hari period.. Ohh azabnya nk tunggu hari ke 14 sbb sakit kdg2 tak tahan sampai sengal dan lenguh ke pinggang dan paha.. Penangan norculat jugak habis naik jerawat satu muka.. Sabar je la demi berubat..

Tq buat soulmate beri semangat kat makcik dan tq buat ma makcik yg tersayang x jemu2 bg semangat.. Juga tq buat mak2 sedara makcik.. Sayang smua.. :) tiada siapa melainkan darah daging sendiri yg memahami kesakitan kita ...


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com