Monday, 22 October 2012

selalu tak tahu nak letak tajuk apa

uols smua sihat ke? wa wa waaahhhhh memang semangat gile dua tiga hari ni .. tak tahu la kenapa...nak kata mood raya haji..sememangnya tahun ni raya haji kami 3 beranak bertapa kat sini...alahai.lepas semayang raya gayanya kami 3 beranak ngadap tv je la.. jiran-jiran pon memang konpem balik rumah org tua depa.. Soulmate pon standby minggu raya tu..so kalau ada break down, memang sah-sahlah makcik dan chewi je mengadap tv kat rumah... 5 tahun duk sini ni kali ke 3 dah la kami tak balik raya haji..tapi raya puasa waib dan harus la balik..nangis mak kalau raya kat sini..hihi..

ok berbalik pada kegembiraan..actually makcik dapat interview 5 november nih..jawatan Technician (Civil).. kat Universiti Utara Sintok..Harap sangat la makcik dapat jawatan tu... memang dah kempunan nak keje nih..poket pon asyik duk kosong aje..Tulun la doakan makcik ye.. (konon reader ramai) hihihi







bila tengaok chewi dah besar.. baru perasan diri dah kertu... huahauhau..

chewi pon dah stat ngaji awal bulan hari tu...rasanya usia 4 tahun nak hantar ngaji dah tak terlalu awal untuk dunia sekarang... dia pon macam enjoy ke pegi ngaji..tiap2 hari rajin je nak pengi ngaji tanpa di aksa-paksa..alhamdulillah harap kekalkanlah sifat rajin tu wahai anakku.. 






agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com