Wednesday, 7 November 2012

MODEL






syhhhhhhh soulmate tak tahu lagi tau makcik beli sd2 nih
hahahhahahahha

oleh kerana badan makcik yang super duper bam bam boommm, makcik pon terpaksa pikir beribu2 lemon  kali untuk beli susu nih...mahal siot.... tu yang pikir smpai beribu kali... yang 30 hengget pon pikir beratus kali, inikan pulak sampai harga ratus, seharusnya pikir sampai ribu..hahhaha ape nih ribu ratus puluh nih.. ingat blog ni nak ajar matematik? ...  hohoo

Memandangkan soulmate bagi kad ATM (bukan Angkatan Tentera Malaysia) dia kat makcik..so makcik pon segera lah berpikir-pikir ape nak dimanafaatkan dengan peluang keemasan yang diberikan..hahahahah gelak jahat... so makcik pon meng google la produk nk kuruskan badan sbb memang dagu pon dah 'double chin' dah...rase malu pulak bila tgk diri sendiri kat cermin..jeans pon semua kena tahan nafas baru bleh butang.. tu dah kira tahap kritikal..

makcik bukan la nk kurus sangat tapi cukup sekadar dapat berat badan ideal...paling-paling pon dapat shape model pon jadi la..hahah kennnnnnn...

so tadi makcik google pengedar area Jitra, jumpa la satu blog tu ..pastu makcik pon ber sms la dgn sorang encik tu..countim punya countim bleh la harga yang bersesuaian... dan makcik pon meneruskan niat menghabiskan duit soulmate..owhh sorry sayang, sekali skale je (even mase birthday dh dpt perfume hahahah)

Lepas hantar chewi ngaji..

anak dara makcik dh ngaji ^,^

maka makcik pon segera ke Seng Heng Jitra..tunggu encik tu hantar SD2...lama menunggu, siap boleh usha kedai lain lagi...huhuhu...

pastu encik tu kata, sebelum minum SD2 kalau boleh hari pertama makan banyak buah, then hari kedua makan banyak sahur, pastu hari ke tiga baru minum SD2...

Punya la excited terus g aneka beli buah-buahan, nak makan malam ni..esok nk makan sayur pulak..tak susah, chef kat kedai makan ade untuk prepare sup sayup..ahakss...

huwaaa tak sabar nak tunggu lagi seminggu ..harap leh la turun paling kurang pon 25kg..hahhah


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com