Thursday, 20 December 2012

NOUR AIN

bagi orang Jitra yang nak produk NOUR AIN ni.. boleh sms/whatsup makcik di 0104067008 (lez)...
bagi sekitar Alor Star/ Changloon/ UUM/ Perlis juga boleh dapatkan produk ni melalui makcik.. :)



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Monday, 17 December 2012

Produk terbaik dari ladang NOUR AIN


Haaaaa mai mai maiiiii adik kakok abe dio terrrrr
mai pakat beli produk baik punyaaa...
heheeh promo giituww

makcik dh stat niaga produk muka ni...alhamdulillah bila makcik try sendiri memang makcik tau kemujaraban produk NOUR AIN ni... 
 Produk keluaran tempatan yang pasti nya HALAL dan LULUS KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA..so memang tak yah ragu-ragu la tentang kandungan dalam produk ni..

sebelum ni makcik ni tak la berjerawat sangat... tapi masalah kulit kusam dan kasar tu sentiasa membelenggu  .. sehingga la makcik jumpa prosuk ni, masalah tu memang totally dah hilang... tak perlu risau lagi.. yang tak tahan.. soulmate selalu duk puji muka nampak lembut, lembap dan gebu skarang..walllalaweeeyyy.. hati isteri mana tak berbunga bila suami puji... heheheh

jom pecut laju-laju sms/whatsup makcik di 0104067008
 harga special punya RM100 untuk satu set lengkap termasuk pos
yang  berada di sekitar Jitra /Alor Star /Changloon /Perlis/ UUM makcik boleh hantarkan NOUR AIN ke tangan anda sendiri.. :).. jangan risauu :)


set lengkap :
*sabun
*toner
*krim siang
*krim malam
*serum vitamin C


 produk terbaik


1 set lengkap

testimoni pengguna... gambar makcik nnt makcik tepek..hihi


kakak cantik ni pengguna setia Nour Ain




jom pakat cantikkan muka...
ai takkannak tgk makcik je muka gebu...hahahah





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Wednesday, 12 December 2012

Doter

lama kan makcik tak crita pasal daughter makcik si chewi tu... kadang kala sibuk sampai terlupa nak cerita pasal dia.. hhehe... 




alhamdulillah...dah 4 tahun lebih dah anugerah yang Allah bagi kat makcik tue... perangai tok sah duk cerita la..kadang kala buat makcik naik gila hangin.. semua ada kat dia...kalau masakan tu dah macam ala-ala sweet sour gituw..  Perangai sebijik macam soulmate... pening makcik nak handle dua perangai yang sama dalam satu rumah... Kadangkala okey je dua beranak tu..Tapi kalau pakat mai angin puting beliung ..haru biru makcik dbuatnya..sampai kadang kala tu makcik gelak je tengok diorang gaduh... si papa tak mau ngalah..si anak pon nak berkeras..haa habuann la dah perangai sama... Tapi si chewi ni kalau dia ada nak something..pandai pulak dia baik2 kenen2 ngn papa... dan papa pulak kalau mood elok, smua benda nak beli kat anak... tu la.. masam manis pahit maung smua ada kat diorang berdua ni yang buat makcik sayang sangat... kalau tak de salah sorang, memang tak keruan jugak la makcik nihhh... hahhaha

Chewi pon minggu ni dah start tak pakai pampers waktu malam...dan dah  3 hari jugak la makcik laundry toto.. tak pe lah penat sikit pon tak pe..janji lepas ni tak yah dah beli pampers...jimattt bajett...hihi...Dulu makcik pon risau, bila smua kawan-kawan sebaya dia tak pakai pampers...tapi dia masih pakai pampers... bila kawan sebaya dia dah pandai kayuh besikal tinggi, dia masih kayuh besikal tayar 3... Sebagai ibu memang risau takut anak ketinggalan..rupanya bila dah sampai masa, anak kita akan pandai dengan sendiri tanpa dipaksa-paksa..Alhamdulillah, siang malam berkepit dengan buku je... tak kira la buku Qiraati pon dikepitnya.. 

Semenjak hantar kelas Qiraati pn nampaknya dah pandai baca doa-doa..pandai dah baca alfatihah..syukur.. memang indah anugerah yang Allah beri... bila kita tengok dia membesar depan mata..tengok perkembangan kehidupannya.. rasa macam syukur sangat...ni pon tengah menunggu dia balik kelas qiraati... sebab tu la sempat jugak nak menaip kat blog nih..kalau tak jangan di harap laa nak menaip dengan hati tenang dan tenteram... tak tau la makcik.. memang mulutnya tak reti penat kot...cakap nonstop ..pot pet pot pet... macam2 cerita .. tak perlu dah nak beli susu dutchlady yang iklan kat tv untuk charge tenaga tu..hahahha
start pagi sampai malam tak reti nk duk diam..badan semangat macam tu jugak ..nasi bukan nak makan sanat pon..susu je pembekal tenaga dia siang malam. tak pe tak pe..rabakkan lah poket papamu dengan membeli susu daripada papamu merobekkan poket membeli rokok...huahahah





musuh ketat.. hahahaha


still loving each other.. 



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

12.12.12

assalamualaikummmm


mukadimah cantik punya rini..bagi salam tuuu hiihihii... sebab baru lepas solat zohor..jadi hati masih dalam keadaan sesuci murni...selalu pon suci jer... tapi suci pon ade gak karat skit2..huahahha

date hari ni memang cantik la kan... 12.12.12 ... tok kadi mesti bz hari nih..start pagi samapi ke malam la gamaknya berjabat tangan ngan pengantin..waaa..sakan la bonus tok kadi hari nih..hahahhaha

makcik pon ada memori gak 12 disember cam hari ni nih... tapi memori 7 thun lepas.. start ngorat2 ngan soulmate 12.12.2005... waaa gituwww.... stahun lepas tu kami tunang dan stahun tunang kami pon di ijabqabulkannn... 


<3 p="p">
capture by chewi.
bila anak dah besar ni baru la ada gambar berdua kalau ke mana-mana..







ok bye


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Sunday, 2 December 2012

Saje saje








agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

 
Blogger design by suckmylolly.com