Monday, 17 December 2012

Produk terbaik dari ladang NOUR AIN


Haaaaa mai mai maiiiii adik kakok abe dio terrrrr
mai pakat beli produk baik punyaaa...
heheeh promo giituww

makcik dh stat niaga produk muka ni...alhamdulillah bila makcik try sendiri memang makcik tau kemujaraban produk NOUR AIN ni... 
 Produk keluaran tempatan yang pasti nya HALAL dan LULUS KEMENTERIAN KESIHATAN MALAYSIA..so memang tak yah ragu-ragu la tentang kandungan dalam produk ni..

sebelum ni makcik ni tak la berjerawat sangat... tapi masalah kulit kusam dan kasar tu sentiasa membelenggu  .. sehingga la makcik jumpa prosuk ni, masalah tu memang totally dah hilang... tak perlu risau lagi.. yang tak tahan.. soulmate selalu duk puji muka nampak lembut, lembap dan gebu skarang..walllalaweeeyyy.. hati isteri mana tak berbunga bila suami puji... heheheh

jom pecut laju-laju sms/whatsup makcik di 0104067008
 harga special punya RM100 untuk satu set lengkap termasuk pos
yang  berada di sekitar Jitra /Alor Star /Changloon /Perlis/ UUM makcik boleh hantarkan NOUR AIN ke tangan anda sendiri.. :).. jangan risauu :)


set lengkap :
*sabun
*toner
*krim siang
*krim malam
*serum vitamin C


 produk terbaik


1 set lengkap

testimoni pengguna... gambar makcik nnt makcik tepek..hihi


kakak cantik ni pengguna setia Nour Ain




jom pakat cantikkan muka...
ai takkannak tgk makcik je muka gebu...hahahah





agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com