Monday, 14 January 2013

FAREEDA NYATA JELITA

wah wah wahhh jelita gituwww...

even makcik ni tak la jelita, nk jugak pakai Fareeda...

memang boleh jadi gila dengan tudung fnj ni.. bulan ni saja makcik dah rembat 4 helai..
konon awal2 tu saje nk merasa pakai tudung branded, ye lah asyik beli kat pasar malam je, kalau rm50 pon dan rasa mahal siot tudung.. (hamboii berkira bab tudung.ish tak baik -.-) .. pastu  awal bulan ritu sje la nk beli online terkebetulan tgk kazen2 pakai fnj.. i pon nk jugekkk merasa..even harganya terlampau mahal siot kalau beli online.. kalau p kat butik rate harga 150 above je.. tapi memandangkan fnj ni dh jadi fenomena, sampai ratusan ringgit pon orang sanggup beli..











yg ni tunggu turn nk berada dalam genggaman makcik huahah...

ok bye  :p








*en soulmate...stnadby duit banyak2 ye hahahaha


agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com