Monday, 18 February 2013

assalamualaikum

Alhamdulillah setelah beberapa bulan tak balik kg, minggu lepas 9 hari kami habiskan masa di kampung halaman TERENGGANU..  perjalanan yang memang agak memenatkan nak sampai ke kampung.. sampai je kat kampung terus ke rumah MIL, rupanya MIL nk buat kenduri maulud.. makanya dalam keletihan tu terpaksa merajinkan diri menolong apa yang patut. (ikhlas tau hee ~~~ )
semangat sepakat jiran sekampung :D

chewi makcik melepas kan rindu kat paksu dia.. 

hari ke 3 kat rumah opah (ma makcik)
bersama anak sepupu makcik sama2 balik kampung..
-chewi sekarang dah ada perasaan nk sayang2 kat baby-


dah teringin benorr nk riba baby sendiri .. ^,^

soulmate dan chewi melaram kat Kedai Payang Kuala Terengganu

 melilau-lilau cari parking nk pegi pasar payang... akhirnya kat depan mydin jugak dapat park..jauh jugak nk bjalan dalam panas terik... sempat lagi berposing  kat Masjid Puteh.. knp panggil masjid puteh? sebab masjid kaler putih..hihihi...
Masjid Puteh Kuala Terengganu

YB menerai baju batik... menerai untuk FIL..

turn MILcari kain sutera...makcik punya dah selesai setelah 3 kali pusing tempat sama..
serius rambang mata tengok kain sutera kat Pasar Payang nih... harga boleh dirunding tau.bagi sesiapa yang nak mencari Sutera Original, leh la ke Pasar Payang... harga memang korang kena tawar abis-abis... ade kedai yang pegang harga tapi ada je kedai yang harga boleh runding..makcik pon dan sambar sepasang untuk pakai raya nih..hiii... mcm yang makcik beli dia letak harga 300... tawar punya tawar dapat 240.. serius korang kena tawar .. kalau dia tak bagi korang blah je cari kat tempat lain..

Pantai Batu Buruk
5 ringgit je skali naik, rasanya dalam 2 round kot dia bawak pusing..ok la tue, bg anak2 happy..




Anak makcik yang bambam...


suasana Pantai Batu Buruk waktu petang..




IKLAN :) 

jom gunakan NOUR AIN.. 
serius hasil yang berbaloi untuk kulit wajah  :D 



agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com