Wednesday, 27 August 2014

ASSALAMUALAIKUM

ya Allah... hampir setahun tak update blog, huuhuu even tak de la riban riban follower tapi sekali sekala teringat jugak nk update blog, tp memandangkan sekarang ada budak tecik.. so memang masa tak mengizinkan nk update blog..

banyak story morry nk bgtau tapi slow2 la kalau ada masa makcik story naa...

bagi yang tak tau lagi, makcik alhamdulillah dah selamat menambah saham akhirat :) hehehe.. makcik dah selamat tambah zuriat... dah 9 bulan dah budak tecik tu... post kali ni makcik tunjuk gambar2 anak2 dara makcik je lah ye...

mati idea tak tau nak taip apa sebab lama sangat tak bukak blog.. (nasib masib ingat password) huuuuuu

selamat melayan gambar anak2 dara makcik ya...

NUR FARAH HAFIY & NUR HANA FARIHA















agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com