Tuesday, 3 November 2015

time running so fast

long long longgggg time...

assalamualaikum...

kekok rasa bila dah lama x update blog, nothing important to share.. just few pictures je nak kongsi kan ..even tak de orang pon baca blog ni, tapi blog ni salah satu diari peribadi selain dari instagram...

skejap je masa berlalu ... 2nd doter pon lagi beberapa hari nak masuk 2 tahun dah... salah satu sebab tak dan nak update blog sebab budak kecik tu la... ohhh so tired rupanya nk uruskan budak yang tantrum ni... dulu masa kakak tak de la tantrum.. 

                                                     mama yang beranak dua  hihihihih





bagi yang masih kenal ngan makciklezz.. kalau nak ngusha teh latest picture boleh la jumpa makcik kat instargram.. nurhaslizakamaruddin
agak-agak kalau tak termuntah baca entry makcik sudi-sudikan lah mengomen

Post a Comment

ahli mesyuarat tingkap mengumpat

 
Blogger design by suckmylolly.com